De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Jonkman en Hoffmann gaan zich vestigen op Westermaat De Veldkamp

Jonkman en Hoffmann gaan zich vestigen op Westermaat De Veldkamp

BORNE/HENGELO – Er zijn afgelopen week drie kavels verkocht op het bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp dat op grondgebied van Borne en Hengelo ligt. Het gaat om Hoffmann Quality Tools, Jonkman Coating en Nijwa Groep. Het is volgens wethouder Kotteman van Borne een teken van rugwind. Er is met de genoemde transacties op Westermaat De Veldkamp dit jaar vier en een halve hectare verkocht

Met name de ligging van het 29 hectare grote bedrijventerrein is volgens de Bornse wethouder reden voor bedrijven om zich te willen vestigen op Westermaat De Veldkamp: ‘Centraal gelegen, langs de snelweg en met een goede ontsluiting’, jubelt hij in een persbericht.

Jonkman Coating koopt twee hectare en wil medio 2029 een nieuwe vestiging op het bedrijventerrein openen. ‘We kunnen hier een toekomstbestendig bedrijf realiseren, waarbij we diverse duurzame maatregelen en bedrijfsprocessen kunnen in- of doorvoeren’, verklaart directeur IJdema. Hoffmann Quality Tools, leverancier van gereedschappen, neemt een halve hectare en directeur Hofman van de Nederlandse tak laat weten medio 2019 te een ‘experience-centre’ te willen openen met ruimte voor trainingen en demonstraties.  De transactie met de Nijwa Groep betreft een optie van twee hectare bij het bedrijfspand dat de Volvo-dealer eind vorig jaar opende.

Deel dit nieuws!