De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Odin Groep in Hengelo sluit Winvision, met zorg, in de armen

Odin Groep in Hengelo sluit Winvision, met zorg, in de armen

HENGELO – Het bedrijf Winvision sluit zich aan bij Odin Groep te Hengelo teneinde de groeiambities waar te maken en de rol als toonaangevende Microsoft-partner uit te bouwen. De directie en bedrijfsvoering van Winvision blijven ongewijzigd. Winvision blijft opereren vanuit Utrecht, heeft 140 medewerkers en krijgt, net als de andere bedrijven binnen de Odin Groep, volwaardige toegang tot de faciliteiten en kennis.  Het conglomeraat van de bedrijven van de Odin Groep groeit door de aansluiting van Winvision naar een IT-organisatie met 470 medewerkers.

Volgens algemeen directeur Lescher van de Odin Groep, dat zetelt in de toren tegenover Ikea aan de A1 te  Hengelo, dient de overname  de belangen van beide bedrijven. Zo stelt de Odin Groep de IT-bedrijven – tot vóór de overname Previder, Heutink ICT en Web2work - naar eigen zeggen in staat te excelleren in hun marktsegment. Om relevant te blijven zijn groei, schaalgrootte en spreiding van markten noodzakelijk. 'Vandaar dat onze strategie niet alleen gericht is op autonome groei, maar ook op het faciliteren van meer bedrijven binnen de groep', verklaart Lesscher. 'Om daarbij maximale synergie te creëren zoeken we naar organisaties die dezelfde groeiambities hebben, in andere regio’s actief zijn, een aanvullend portfolio hebben en – heel belangrijk – een vergelijkbare bedrijfscultuur.'

Winvision werk vooal voor zorg, lokale overheid, onderwijs en bouw- en infra. Lesschet ziet in die sectoren ook kansen, zeker in de zorg. Het gaat er vooral om synergie tot stand te brengen.

Deel dit nieuws!