De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Bolk en Emergo kiezen voor vestiging bedrijf op XL Park Almelo

Bolk en Emergo kiezen voor vestiging bedrijf op XL Park Almelo

ALMELO - Bolk Transport en Emergo Vastgoed strijken neer op XL Businesspark Twente aan de A35 in Almelo. Bolk gaat opslagruimte huren, Emergo pleegt nieuwbouw.

Bolk wordt na Bleckmann de tweede huurder van Heylen Warehouses op het regionale bedrijvenpark in Almelo. Het transportbedrijf tekende een contract voor veertienduizend vierkante meter aan opslagruimte. ‘De komst van een tweede grote speler naar de nieuwe campus in aanbouw, toont dat het geloof in het potentieel groot is. Bolk Logistics tekent een meerjarig huurovereenkomst. ’Er is vraag naar opslagruimte en wij zien hier profijt in', aldus algemeen directeur Pluimers van het transportbedrijf. In december hoopt Bolk de gloednieuwe hal te betrekken. Met de komst van Bolk is inmiddels circa zes- van de achttienduizend vierkante meter opslagruimte verhuurd. Na de zomer begint de bouw van de overige twaalf hectare.

Emergo gaat op XL Businesspark nieuwe productiefaciliteiten realiseren. Het gebouw met een omvang van 1,3 hectare gaat onderdak bieden aan een uitbreiding van de productie van prefab daken en wanden die daar ook geheel worden afgewerkt. Ook wordt er de productie van prefab woonmodules er gehuisvest alsmede het nieuwe bedrijfsonderdeel Emergo Energiesystemen.

Deel dit nieuws!