De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • VVV huurt tot verhuizing naar MBS van de gemeente Haaksbergen

VVV huurt tot verhuizing naar MBS van de gemeente Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De VVV, zo heet dat daar nog, van Haaksbergen, komt te gelegener tijd onderdak in Museum Buurtspoorweg, maar zal tijdelijk worden gehuisvest in het gemeentehuis.

Vanwege de verbouwing van het huidige onderkomen in OBS Het Dorp, waar de nieuwe Bibibliotheek van Haaksbergen komt, moet de VVV voor de kantoorfunctie uitwijken naar elders. De winkel en de informatiebalie kunnen langere tijd op de huidige plek blijven, maar het bestuur van de VVV slaagde er niet in elders in Haaksbergen een gelijkwaardig of beter alternatief te vinden voor de kantoorfunctie. Om die reden is is in overleg met het college van burgemeester en wethouders gekozen voor het gemeentehuis, alwaar na inkrimping van het aantal ambtebaren ruimte over is.

Deze tijdelijke ruimte, zo'n tien vierkante meter per persoon, zal de VVV van de gemeente huren en wordt geschikt gemaakt voor de dagelijkse arbeid vandrie medewerkers. Zij zullen gebruik gaan maken van de nutsvoorzieningen en services van het gemeentellijk apparaat, al geeft de VVV de gemeente laten weten op het gebied van de automatisering in principe zelfvoorzienend te zijn.

Deel dit nieuws!