De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Wethouder van Twenterand deelnemer aan de Hellendoorn Rally

Wethouder van Twenterand deelnemer aan de Hellendoorn Rally

HELLENDOORN/DEN HAM - Dan mag vijfvoudig winnaar Dennis Kuipers uit Borne afhaken vanwege een nieuwe job, de 37ste editie van de Hellendoorn Rally heeft toch een bijzondere deelnemer, te weten wethouder Bart-Jan Harmsen der gemeente Twenterand. Hij is de debuterende navigator naast de ervaren rijder Michiel Poel.

Harmsen maakt snel carrière, van de politie in Twente naar de politiek aan de rand van Twente en nu ook nog polyplusser in de Hellendoorn Rally. Het heeft er sterk de schijn van dat hij  een multitalent is, want ook betrokken bij evenementen in zijn woondorp Den Ham, waaronder 'White Sensation op de Brink' en het ' Save Our Summer Dance Festival'.

In sportief opzicht zoekt hij grensdoorbrekend de uitdaging. Als het maar oemeunig is, oemeunig hard en oemeunig nat. Zo was hij recent in Vriezenveen deelnemer aan 'Tot de nek in de drek'. En over ruim een week, vrijdag 14 en zaterdag 15 september, als navigator naast Michiel Poel in de Hellendoorn Rally, die ook in Twenterand populair is.

Deel dit nieuws!