De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Zuivelhoeve krijgt Zilveren Haring op high society-party Wilmersberg

Zuivelhoeve krijgt Zilveren Haring op high society-party Wilmersberg

DE LUTTE – De jaarlijkse Zilveren Haring 2018 is vandaag toegevallen aan De Zuivelhoeve, het meest prominente merk binnen het bedrijf van de familie Roerink. Het juryrapport maakt er gewag van dat de familie Roerink al ruim 35 jaar een aanjager is van gezonde promotie van Twente. Ook werden de duurzame productie en de grondgebondenheid van het bedrijf geroemd.

De prijs werd vanmiddag op het zonovergoten landgoed De Wilmersberg uitgereikt door voorzitter Kesler van het Comité Twentse Haring Primeur. De traditionele ingevlogen en aan burgemeester Van Veldhuizen van Enschede aangereikte Hollandse Nieuwe ging vervolgens in vele vormen en varianten over de tong, net als de laatste nieuwsfeiten - of roddels over de Twentse society, het bedrijfsleven, de sport (met name FC Twente) en het openbaar bestuur (nieuwe colleges in de gemeenten).

Recent maakte grondvester Roerink van het moederbedrijf Roerink Food Family bekend dat er een nieuw logistiek centrum komt, met vrieshuis en kantoren, op het bedrijvenpark Hanzepoort te Oldenzaal, waar het concern al met Dessert Meesters is vertegenwoordigd. Er komen ruim tweehonderd mensen te werken.  Overigens blijft De Zuivelhoeve de ontstaansgrond in Twekkelo trouw, waar alles in 1981 in een gewezen klompenschuur begon, waarna in volgorde van opkomst Twente, Nederland, België en Duitsland werden veroverd.

 

Deel dit nieuws!