De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Twintigduizend euro en nationale nominaties Tot de Nek in de Drek

Twintigduizend euro en nationale nominaties Tot de Nek in de Drek

VRIEZENVEEN - De editie 2019 van het evenement 'Tot de Nek in de Drek' is volledig uitverkocht. Er hebben zich volgens de organiserende Stichting Sportpromotie in een tijdbestek van veertien uur zevenduizend deelnemers ingeschreven. Er wacht hen een parcours met 110 hindernissen, waaronder - naast bekende obstakels - een fiks aantal nieuwe uitdagingen.

De Stichting Sportpromotie krijgt van de gemeente Twenterand een financiële bijdrage van ruim 20.000 euro. Het evenement zet de gemeente, inzonderheid het dorp Vriezenveen, volgens wethouder Harmsen 'regionaal en landelijk positief op de kaart'. Het sportieve festijn vindt 6 juli plaats en krijgt ook nationale waardering. Het evenement is met zes nominaties (waaronder Beste Mudrun van Nederland) goed vertegenwoordigd bij de landelijke verkiezingen voor Obstakels.com-award-verkiezingen die vrijdag in Zaltbommel zullen plaatsgrijpen.

Het bestuur van de Stichting Sportpromotie zegt al 'enorm vereerd' te zijn met de nominaties, maar zegt nu ook minstens één award mee te willen nemen naar Vriezenveen.

Deel dit nieuws!