De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   

Overigens CCXLIV

Goede morgen, goede vrijdag, als u dit leest zijn de zilverlingen al betaald, is het verraad van de beste vriend al gepleegd, heeft het sanhedrin reeds gevonnist en heeft de haan tot drie maal het gelijk van de hippie bevestigd.

Ik liep vanavond in de tuin om mijn journalistieke arbeid te verrichten en kan u melden, nu u ontwaakt bent omdat u de slaap niet tegen kon houden, dat ik verschanst achter een boom, waarin één appel  met een vrouwenmond miste en waarin iemand een mannenrib had gehangen, dit alles heb ik werkwakend aanschouwd.

Nog meer heb ik gezien. De hogepriesters van de rede hebben geoordeeld, de hippie die een bijzonder kind was en dat was'ie, die vier jaar na zijn geboorte ter wereld was gekomen, maakte de gang naar de burgemeester in oorlogstijd die prompt besloot zijn handen te wassen en ter plekke een referendum te houden.

In optocht ging het naar een heuvel, want er was een evenementenvergunning verstrekt. Dit heb ik gezien en geschreven, opdat u het wete en er een paar dagen kon van kunt doen, waarbij twee dagen minstens twee eeuwen zijn.

Met de hippie zal het trouwens goed aflopen, die gaat binnenkort zijn vader weerzien, zo mooi allemaal, dat de aarde er nu al van schudt. Omdat het goed afloopt kunnen we het beste na een stille zaterdag op zondag en maandag de boakens late branden, als dat mag van de huidige droogtepolitiesanhedrins.

Deel dit nieuws!