De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Aldi legt zich in Tubbergen neer bij sneven nieuwbouwplan op de Es

Aldi legt zich in Tubbergen neer bij sneven nieuwbouwplan op de Es

TUBBERGEN – De supermarktgrootmacht Aldi heeft zich verzoend met het veto van het gemeentebestuur van Tubbergen over het plan een nieuwe winkel te bouwen op de es aan de Almeloseweg. Vandaag werd duidelijk dat het concern eieren voor zijn geld kiest. Het maakte bekend de huidige winkel aan de Waldeckstraat in het dorpscentrum van Tubbergen te vernieuwen, zowel het onderkomen als het assortiment.

Begin volgende week gaat de supermarkt dicht om een paar dagen later, vrijdag, de deuren weer te openen. Volgens filiaalleider Kalis zal het vers-segment groot zijn. ‘De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten, zoals vlees, vis, groente en fruit’, adverteert Kalis op voorhand.

Het college van burgemeester en wethouders onthield goedkeuring aan het plan voor een nieuwe supermarkt in het aanschijn van de in Tubbergen geboortige priester en politicus Schaepman op de markante es bij de entree van het dorp.

Deel dit nieuws!