De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Rugbyclub Big Bulls maakt kans op predicaat Vereniging van 't Jaar

Rugbyclub Big Bulls maakt kans op predicaat Vereniging van 't Jaar

ALMELO - De rugbyclub The Big Bulls is Vereniging van het Jaar van Overijssel en daarmee genomineerd voor de nationale verkiezing. De jury looft de sportieve én maatschappelijke functie van de club. 'Het is mooi om te zien dat deze vereniging niet alleen een belangrijke rol speelt in het leven van de mensen die bij de vereniging aangesloten zijn, maar ook in de gemeenschap, een maatschappelijk betrokken vereniging waar echt iedereen meedoet.'

Genoemd worden maatschappelijke betekenis, duurzaamheid en betrokkenheid. Eind september tijdens de Nationale Sportweek zal blijken wie de landelijke winnaar zal zijn. Elke provinciewinnaar krijgt de komende tijd onaangekondigd bezoek van sportcoryfeeën. In 71 procent van alle gemeenten in Nederland deden verenigingen mee aan de verkiezing.

De rugbyclub The Big Bulls nam juist afgelopen weekend het nieuwe clubhuis op het sportcomplex Het Wendelgoor op de grens met Wierden, aan de 'andere kant' van het Twentekanaal, in gebruik, op feestelijke wijze. Het duurzaam uitgevoerde pand kwam met financiële steun van de gemeente Almelo, inzet van bedrijven én veel zelfwerkzaamheid tot stand.

 

Deel dit nieuws!