De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Haafkes verbouwt 't Wooldrik Borne en bouwt denkelijk ook nieuw

Haafkes verbouwt 't Wooldrik Borne en bouwt denkelijk ook nieuw

BORNE – Het  aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen, gevestigd in Goor en met een vestiging te Enschede, gaat het sport- en recreatiecomplex ’t Wooldrik in Borne vernieuwen. De gemeente Borne heeft het bedrijf, onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeenteraad, een opdracht verstrekt die is gefaseerd in projectdelen en bouwfasen. 

De eerste klus omvat het uitwerken en uitvoeren van de renovatie en de verduurzaming van bestaande complexen op ’t Wooldrik, te weten de sporthal en het zwembad. Als alles volgens planning verloopt, kan Haafkes hiermee in het voorjaar beginnen. De tweede fase betreft de bouw van buitensport- en onderwijsaccommodaties Jan Ligthart en Het Oldhof, waarvoor twee miljoen dient te worden uitgetrokken. De gemeenteraad van Borne neemt naar verwachting in de tweede helft van volgend jaar een besluit over deze gewenste nieuwbouw. Indien de raad positief oordeelt over deze investeringen, zal Haafkes ook deze klussen op zich nemen.

Haafkes voert de werkzaamheden uit in samenwerking met een aantal andere partijen, waaronder Heijmans en Installatiebedrijf Van Dorp. Het bedrijf was recent ook hoofdaannemer bij de (ver)bouw annex uitbreiding van het zwembadencomplex in Hengelo.

 

 

Deel dit nieuws!