De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Vroomshoopse Boys bouwt zelf clubhuis en krijgt een kunstgrasveld

Vroomshoopse Boys bouwt zelf clubhuis en krijgt een kunstgrasveld

VROOMSHOOP – De voetbalvereniging Vroomshoopse Boys zal op het sportpark De Bosrand een nieuw clubgebouw laten verrijzen. De voorkeur zou uitgaan naar de plek bezijden het hoofdveld waar nu de tribune staat. De gedachte is om een nieuwe tribune in de nieuwbouw te integreren, zoals enkele clubs uit de omgeving hebben gedaan, zoals Excelsior’31. Een alternatief is de bouw van een nieuw clubhuis op de plek van het huidige.

Het bestuur van Vroomshoopse Boys wil zowel de leden als de sponsors nauw betrekken bij de uiteindelijke keuze en de uitgewerkte mogelijkheden in samenhang met de financiële consequenties presenteren. Dat heeft voorzitter Olthof tijdens de nieuwjaarsreceptie in clubhuis ’t Flierhuus laten weten.

Verder begint naar verwachting van wethouder Paters van Sport medio dit jaar de aanleg van kunstgrasvelden op de complexen van Vroomshoopse Boys en van ‘buurman’ Sportlust. Hetzelfde gebeurt trouwens op sportpark Het Midden te Vriezenveen, waar DETO en DOS’37 hun accommodaties hebben en op De Rohorst bij VVDen Ham.

* Een dag na de nieuwjaarsreceptie van de vereniging  kwam het nieuws dat erelid Joop Lantink van de Boys vandaag op 79-jarige leeftijd is overleden. Lantink en zijn echtgenote waren vele jaren het beheerdersechtpaar van het clubhuis en Lantink vervulde tal van functies bij de club, van supportersvereniging tot sponsorcommissie.

Deel dit nieuws!